2010. december 27., hétfő

the end.

Vége van ennek az agyatlan készülődésnek és rendezkedésnek, ami megelőzte és végig követte a karácsony történéseit. Kis nyugalom most pár napig, aztán a szilveszteri nyugtalanság következik. Nem tetszett ez a karácsony. Teljesen átlagos, hideg, téli napok voltak - egy párszor volt olyan is, hogy nem is voltam tudatában annak, hogy 'ünnepelni' kellene. Végeredményben örülök is, hogy vége van, mert már komolyan mondom, behányok a sok bejglitől, süteménytől. Ennek ellenére még a maradék kaják elpusztítása is rám/ránk vár.
Az emberek többsége szereti, míg vannak akik ki nem állhatják ezt az ünnepet. Én nem tudnám most megmondani, hogy melyik kategóriába tartozom, mert ez rohadt nagy csalódás volt. Talán azóta hagy hidegen, amióta rájöttem, hogy mese az egész. Valaki kitalált valami baromságot, hogy felhizlaljon egy egész népet. Na, jó nem szövögetek összeesküvés elméleteket. :d
Most nem írom le, hogy mit kaptam, mert úgy sem érdekel senkit, amúgy is ötszáz helyen olvashatóak ezek a momentumok. (:
Na, peace.

1 megjegyzés: