2011. április 18., hétfő

awesome. c:

Ismét csodálatosan meghosszabbítottam a szünetemet: ezen a héten már nem megyek suliba. Cuz i'm awesome; most mi az a két nap?! Mert szerdán úgyis DÖK-nap lesz. Mondjuk épp ezért nem megyek - ' kilencedikesek bemutatkozásán ' kellene égetni magunkat. Igen. Bemutatkozás. Áprilisban. -.-' Alapból szar az egész elgondolás, ráadásul minden osztály táncol vagy valami értelmeset ad elő, a mi osztályunk meg Csillag születik-et (!), amiben két produkció fog szerepelni: a táncosok meg a hupikék törpikék (!!). Kíváncsi lennék, hogy jut eszébe egy 15 éves embernek ilyesmi. Na, igazából csak ezért nem megyek. Szerintem érthető. Osztályfőnök biztos, hogy ki fog akadni.. hát, sajnálom!
Valamelyik nap megyek Várpalotára, végre! Már annyira jó lesz kimozdulni egy kicsit. Csak az a baj, hogy rövid a szünet. Leghamarabb talán szerdán tudok elmenni, úgy elfogadhatóbb, mint - az eredeti tervem szerint - pénteken.
Egész héten hoki-lázban égek! Elkezdődött végre a vb. Már annyira vártam. Tegnap a hollandok ellen játszottak, és nyertek is 7-3-ra, ami azért elég jó, főleg a nyitómérkőzés fényében. Ma Dél-Korea ellen lépnek pályára, hát, azért ez nem lesz olyan könnyű, de reméljük a legjobbakat!

Annyira szép idő van. Ha kinézek az ablakon egyből az jut eszembe, amikor együtt fetrengtünk a fűben, futkároztunk az udvaron. Nem is lesz igazi nélküle a nyár. Istenem! Úgy hiányzik. Elviselhetetlen. Nem is tudom így élvezni a napsütést. Nekem szükségem van rá a kiteljesedésemhez. Mi lesz velem? Nem tudok ennyi mindent feldolgozni! Feladom. Rettenetesen hiányzik.



' - traktorral mentek a szívén át. '

2 megjegyzés:

  1. ' azért valamikor össze kéne dobni akkor egy pipás; tópartos; lazulós napot. ;d ♥

    VálaszTörlés
  2. még jó! *__*
    részleteket privátban. :$ ♥

    VálaszTörlés