2011. június 16., csütörtök

az a június ..


Biztosan mindenki jól érzi magát most, hogy hivatalosan is szarunk bármiféle tanulásra - de nekem még egy pár dolog miatt aggódnom kell .. nem megy minden rendben és ez aggaszt. Remélem, hogy most már végre megérdemlem, hogy minden úgy alakuljon, ahogy én azt elképzeltem és ahogy szeretném.

A bizonyítványomról egyelőre csak annyit, hogy nem vagyok elégedett - egyáltalán nem. Minden tárgyból tisztában vagyok az érdemjegyemmel, és egyáltalán nem tesz boldoggá. Látszik, hogy képes lennék, de mégsem tettem meg mindent a tényleges sikerért. A félévihez képest 8 századot rontottam, de erről bővebben majd a bizonyítványosztás után, mert még érhet meglepetés. Nagyon remélem, hogy nem ér - legalábbis ajánlom, hogy negatív ne érjen .. :)

Az osztálytársaim. Nem hiszem, hogy találkozni fogok akármelyikőjükkel is nyáron, mert nem lesz nekem annyi szabadidőm. És be kell vallani - nem is sok kedvem van hozzá. Nem tudom elképzelni, hogy beszélgetni tudjak velük mondjuk egy hónap kihagyás után. Csak az lenne, hogy beszél-beszél-beszél, én meg kussolok és hallgatom. Csodás lenne.

Szeretnék most nyáron valami nagyot véghez vinni. Még nem találtam ki, hogy mi lesz az, de lesz valami, mert ez így már nem állapot. ;)


csodásszünetet ! ♥

2 megjegyzés: